LouWry
Pranešimų skaičius : 32 Join date : 2009-07-17
| Temos pavadinimas: Cinema Bizarre Pir. 07 20, 2009 1:00 am | |
| Cinema Bizarre - naujai ″iškepta″ Vokietijos muzikos grupė kuri susikūrė visai neseniai 2005m. 2007m., pasirašę sutartį su „Island Records", jie išleido debiutinį albumą „Final Attraction", tapusį hitu Vokietijoje, Austrijoje bei dar keliose Europos šalyse. Grupės pavadinimas reiškia kažką neįprasto, neprisitaikančio, kitokio. Jų įvaizdis- ryškus makiažas, neįprastos šukuosenos, neeilinė apranga lyg būtybių nužengusių iš animacinio pasaulio ir visa tai- visual kei. Jų muzika susidarius iš pop, rock, glam, new wave ir visual kei. Daugumai ši grupė primena Tokio Hotel ir yra dažnai su jais lyginama, tačiau Tokio Hotel ir Cinema Bizarre yra visiškai skirtingos grupės. Grupę sudaro 5 nuostabūs nariai- Strify (vokalas) , Yu (gitara) , Kiro (bosas), Luminor (klavišiniai, pritariamas vokalas) ir Shin (būgnai). (tikrieji vardai slepiami) . Nariai yra dideli Japonijos gerbėjai mėgstantys mangos meną. Visi nariai susipažino anime internetineje svetainėje, vėliau susitiko manga-konvencijoje, tada Strify, Yu, Kiro nusprendė sukurti grupę prie kurios prisijungė ir likusieji nariai. Laikui bėgant ši grupė iškilo Vokietijoje ir kas kart vis populiareja visose Europos šalyse. Cinema Bizarre bandė dalyvauti 2008m. Vokietijos Eurovizijos atrankoje, tačiau jiems nepavyko ir jie liko antri. Gegužės 23d. Cinema Bizarre turejo dalyvauti Vokietijos „Comet 2008” apdovanojimuose kur buvo nominuoti newcomer vardu, deja jiems nepasiseke laimeti prizo.
Dabar grupėje vietoj Luminor yra naujas narys: Rom3o (klavišai).
| |
|
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Cinema Bizarre Pir. 07 20, 2009 1:08 am | |
| Yra kompe kelios dainos, kažkada domėjaus, dabar atsibodo kažkaip.. |
|
ievele
Pranešimų skaičius : 34 Join date : 2009-07-18 Age : 33 Miestas : Palanga
| Temos pavadinimas: Re: Cinema Bizarre Antr. 07 21, 2009 1:10 am | |
| ech mano kiro ir shin nors klausau maziau ju,bet sitos dvi personos mano katineliai forever | |
|
LouWry
Pranešimų skaičius : 32 Join date : 2009-07-17
| Temos pavadinimas: Re: Cinema Bizarre Antr. 07 21, 2009 7:56 pm | |
| Man ši grupė buvo yra ir bus mylimiausia. Cinema Bizarre man pirmoje vietoje. Ir manau nei vienai kitai grupei nepavyks jų aplenkti. Mane žavi šios grupės išskirtinis stilius,muzika, nariai. Taigi: Stay Bizarre.;D <3 | |
|
Lumina Admin
Pranešimų skaičius : 204 Join date : 2009-07-17 Age : 32 Miestas : Kretinga
| Temos pavadinimas: Re: Cinema Bizarre Pen. 07 24, 2009 5:59 pm | |
| Cinema Bizarre-grupė numeris vienas mano širdyje.Strify mano fyfiškas brolis yra pats nuostabiausias pasaulyje.Mane žavi ju muzika,stilius.Luminor buvo ir bus mano dievas iš šitos grupės.Aš ji beprotiškai myliu,mylėjau ir mylėsiu. | |
|
dragon-fly Admin
Pranešimų skaičius : 76 Join date : 2009-07-19 Miestas : Kybartai
| Temos pavadinimas: Re: Cinema Bizarre Pen. 07 24, 2009 6:33 pm | |
| Na man jie nelabai. Išvaizda nelabai patinka, bet nepeiksiu ir nevarysiu, nes to daryti neturiu teisės ir paprasčiausia negaliu. Muzikos atžvilgiu tai tikrai nežinau, nes jų neesu net klausiusi, tiesa turiu vieną daina kuri man labai patinka, t.y. Love Song, puiki daina. Mažu kada prisiruošiu paklausyti. | |
|
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Cinema Bizarre Sk. 07 26, 2009 1:59 am | |
| Man ju geriausia daina yra Get Off |
|
Ki_Ai
Pranešimų skaičius : 48 Join date : 2009-07-23 Miestas : ALyyyyyyyyyTUS
| Temos pavadinimas: Re: Cinema Bizarre Tr. 07 29, 2009 2:00 am | |
| | |
|
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Cinema Bizarre | |