Sveiki,as esu Ieva
man 17(beveik18) gyvenu Palangoje.lankau Kauno paslaugu verslo mokykla kurio filialas yra palagoje taip pat mokausi gimnazijoje ir rudeni busiu 12-oke.turiu broli ir sese.ziauriai riejames,noreciau buti vienturte geriau.megstu dainuoti,tiksliau viska kas susije su muzika,lankiau muzikos mokykla akordeono,pianino klases.esu dainavus baznytiniame chore ir mokyklos ansamblyje tiesa,neilgai
teko mesti situos mokslus vardan vidurines
labai bijau voruuuuuu
ir kitokiu slyksciu vabzdziu.nemegstu pagyrunisku,svanaudisku,ziauriu,ikiriu zmoniu
taip pat nemegstu savo kaimynu ir katino kuris nuolatos lipa ant stalo ir iesko kazko jam patinkancio
.einu miegoti labai velai,keliuosi irgi labai velai,tik kai va i mokykla reikia eiti tenka keltis anksciau,bet ne visada i ta mokykla nueinu,o jei ir iseinu is namu tai nereiskia kad butinai iki mokyklos daeisiu,bet del lankomumo pazymiai nenukiancia
labai patinka maudytis juroje tik po to nakti man dar nemiegant rodos lyg plaukciau
vanduo seip man labai prie sirdies.esu truputi romantike.myliu savo draugus,megstu pavadovauti,bet nemegstu kai vadovauja man
turiu gebejima ar kaip cia pasakius perkasti zmones is pirmo pabendravimo,o kartais net ir is isvaizdos vien.domiuosi ezoterika(napagalvokite kad tai kazkas blogo)numerologija,okulizmu,chiromantija,astonomija,asrologija,muzika,kartais medicina,kuno kultura,geografija,biologija,rusu kalba,kartais anglu,vokieciu,karate
kartais paskaitau knygas..megstu ziureti istorinius,fantastinius filmus ,komedijas,tik siaubiaku ziureti negaliu
esu vienisa kolkas,niekas manes nemyli
atetyje turiu daug planu..noreciau buti aviatore
kuno kulturos akademijoje noreciau mokintis,vokalo klase noriu baigti
ir seip daug ko noriu ir tikrai visko neiseitu man cia isvardinti..labai megstu vaisinius ledus,pasivaiksciojima su Dziugu(geras draugas)vakarais arba naktim po parka
..seip esu normalus zmogus,tiesa truputi nervota esu,bet stengiuosi valdytis.bet visada bunu teisinga.jei su manim geruoju tai ir as taip pat
megstu vat tokias grupes ir dainininkus:him,the rasmus,bon jovy,cinema bizarre,bis,valerij meladze,vita,v.riaubiskyte,a.pilvelyte..seip kitu dainininku negaliu priskirti prie megstamiausiu nes klausaui tik dainu pavieniui
ACIŪ UZ DEMESI